top of page
Screenshot_46 (1)_edited.jpg

Izdelovanje kabelskih snopov in filtrov

Naša storitev izdelovanja kabelskih snopov in filtrov je usmerjena v manjše količine do nekaj tisoč kosov, a razpolagamo z možnostmi, da delamo tudi večje serije.  

Sodobna proizvodnja in natančno oblikovanje nam omogočajo izdelavo po meri izdelanih kabelski snopov, ki ustrezajo specifičnim tehničnim in prostorskim zahtevam naših strank. Ravno tako smo specializirani za proizvodnjo filtrov, ki zagotavljajo zanesljivo zaščito pred elektromagnetnimi motnjami in drugimi signalnimi šumi.

Oblikovanje kabelskih snopov

Naš pristop k izdelavi kabelskih snopov se začne s temeljitim razumevanjem potreb stranke, kar omogoča optimalno zasnovo za vsako aplikacijo.  Glede na kompleksnost se določi tehnologija izdelave(ročna ali polavtomatska izdelava). Zagotavljamo, da so vsi kabelski snopi izdelani z natančnostjo, ki zagotavlja dolgotrajno zanesljivost.

Filtri za preprečevanje EMS motenj

Filtri so vezja, ki imajo frekvenčno odvisno prenosno karakteristiko. Uporabljamo jih za ločevanje željenih signalov od neželjenih. S filtri lahko ločujemo signale različnih frekvenc. Signale nekaterih frekvenc prepuščajo in druge dušijo. Dušenje filtra je razmerje med vhodno in izhodno napetostjo. S filtrom zagotavljamo skladnost naprave z zahtevanimi standardi.

Image by Vishnu Mohanan

Si želite uspešne

zgodbe z nami?

bottom of page