top of page
MMD_8922-min_edited.jpg

Zaposlitev in kariera

Izzivov vam pri nas ne bo manjkalo

"Pridružite se nam"

Priključitev našemu kolektivu pomeni, da boste del okolja, ki ceni znanje posameznika in njegove izkušnje, ter je pripravljeno zagotoviti pogoje za nadaljnjo rast posameznika v podjetju. Sodelovali boste pri izdelavi inovativnih produktov oz. projektov, ki definirajo sedanjost in oblikujejo prihodnost vseh vrst naprav in sredstev današnjega časa. Še več, včasih sodelujemo in oblikujemo še neznano …

Mi_Elektronika_66.jpg

Naše podjetje ponuja edinstveno priložnost za delo z različnimi tehnologijami in proizvodnimi procesi, vključno z SMT, THT in laserjem. Ta izpostavljenost širokemu spektru najrazličnejših pristopov v elektronski industriji zagotavlja bogato in raznoliko izkušnjo, ki povečuje vašo tehnično vsestranskost in strokovnost.

RAZPOLAGANJE Z ZADNJO TEHNOLOGIJO

Smo zavezani k inovativnosti in metodi stalnih izboljšav na vseh področjih delovanja. To okolje v vas vzbuja željo, da se neprestano učite in iščete nove rešitve, kar naredi vašo karierno pot razburljivo in navdihujočo. Delo pri nas pomeni sodelovanje z eksperti in tehnologi na različnih področjih elektro industrije.

INOVATIVNO OKOLJE

Elektroindustrija se hitro razvija in vpeljuje digitalne spremembe. Vedno krajši inovacijski cikli zahtevajo prilagodljive sisteme, ki so hitro pripravljeni in delujejo. Kot del naše ekipe ste v ospredju te rasti, s številnimi možnostmi za napredovanje v kariernem razvoju.

KARIERA V HITRO RAZVIJAJOČI INDUSTRIJI

Zakaj bi se zaposlili pri nas?

MMD_8902-min.jpg

Kaj mislijo naši zaposleni?

V podjetju imam priložnost rasti, tako na osebnem kot strokovnem področju, pri čemer vodstvo prepoznava in spodbuja moj potencial.

Z SMD ekipo vzpostavljamo zaupen odnos ter si s skupnimi močmi prizadevamo doseči zastavljene cilje. Pomembno mi je, da so moje ideje, predlogi za izboljšave in rešitve cenjene ter upoštevane, zato sem v podjetju že od študentskih let.

Tadej, Tehnolog na SMD oddelku

Vesela sem, da sem lahko del podjetja, ki delavca vedno nagradi za njegovo uspešno opravljeno delo in ga motivira za naprej. Od kar sem v podjetju sem se veliko naučila, napredovala in spoznala ogromno dobrih ljudi. Posameznik, ki raste se spreminja, in obenem gradi boljše odnose na delovnem mestu. Če povzamem je rast zaposlenih in podjetja odvisna od odnosov.

Lea, Kontrolorka na oddelku kablaže

Delo v podjetju me zelo veseli, saj imamo napredno tehnologijo in poudarek na kakovosti izdelkov. Poslovno okolje spodbuja osebno rast, hkrati pa imamo priložnost sodelovati pri novih, inovativnih projektih. Skupnost sodelavcev je pozitivna, kar še dodatno prispeva k mojemu

zadovoljstvu pri delu.

Anže, Tehnolog na THT oddelku
Image by Vishnu Mohanan

Si želite uspešne

zgodbe z nami?

Trenutno zaposlujemo

Delo v proizvodnji - priprava materiala

SMD operater

bottom of page