top of page
Screenshot_46 (1)_edited.jpg

 Zaščitni premaz (Conformal Coating)
 zagotavlja obstojnost elektronskih vezij

Storitev lakiranja elektronskih vezij je ključnega pomena za zagotavljanje dodatne zaščite SMD in THT komponent ter vezja. Z uporabo visokokakovostnih lakov, ki vsebujejo UV pigment, skrbimo za zaščito pred vlago, kemikalijami in mehanskimi poškodbami. Ta proces ne samo podaljšuje življenjsko dobo naših izdelkov, ampak povečuje obstojnost v zahtevnih klimatskih pogojih, kar je še posebej pomembno v specifičnih panogah.

Lakiranje po zadnjih trendih

PRECIZNO IN ENAKOMERNO LAKIRANJE

Z AXXON Mycronic celico lakiramo vezja selektivno in učinkovito. Zagotavljamo visoko natančnost nanosa laka, ki je enakomerno razpršen po celotni površini elektronskega vezja. Celica je neposredno povezana z linijsko pečjo, ki skrbi za takojšnje in učinkovito sušenje laka. S tem zagotavljamo optimalno adhezijo in dolgotrajno zaščito. Uporabljamo Peters-ove lake.

Zaščita pred ekstremnimi pogoji

LAKIRANJE PO MERI ZA VSAK PROJEKT

Upoštevamo vsakršne želje po lakiranju(zaščiti) tiskanine, ki je vezana tudi na pogoje obratovanja oz. atmosfero v kateri deluje. Za zaščito uporabljamo lak tipa ELPEGUARD z vizkoznostjo za strojno nanašanje.

MI Elektronika izdeluje elektronska vezja za še tako zahtevne klimatske pogoje, kot sta ekstremna vročina in agresivno okolje (slana voda).

 

Lakiranje se izvaja selektivno, kar pomeni da se izogibamo določenim območjem/komponentam, ki ne smejo biti lakirane zaradi njihove funkcije oz. lastnosti.

Image by Vishnu Mohanan

Si želite uspešne

zgodbe z nami?

bottom of page