top of page
Screenshot_46 (1)_edited.jpg

Izkušnje naših ekspertov, razvojnikov štejejo

RAZMIŠLJAMO NAPREDNO

V podjetju MI Elektronika se zavedamo, da je razvoj gonilo napredka in da smo brez njega samo eden od proizvajalcev elektronskih vezij, zato smo se odločili, da investiramo v razvoj.  S tem korakom lahko sedaj maksimalno podpremo naše stranke.

V delu podjetja za raziskave in razvoj(R&D) stremimo k naprednemu razmišljanju in vpeljevanju novitet s področja elektronike oz. elektrotehnike. Naš cilj je razvijati inovativne rešitve, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke. Z bogatim znanjem pridobljenim skozi leta izkušenj in s tesnim sodelovanjem z vodilnimi izobraževalnimi in raziskovalnimi ustanovami, lahko naša ekipa samostojno razvije produkt za končnega naročnika, stranko. Na ta način sprostimo človeške vire(kapacitete) na strani naročnika kar je dandanes nadvse iskano.

Sodelovanje s partnerji

SINERGIJA MED INDUSTRIJO IN AKADEMSKIM SEKTORJEM

Z močnim partnerstvom s Fakulteto za Elektrotehniko in drugimi institucijami, naš R&D oddelek vzpostavlja mostove med akademskim znanjem in industrijskimi potrebami. To sodelovanje omogoča vpeljevanje najnovejših raziskav in tehnoloških dosežkov neposredno v naše proizvodne procese, kar pripomore k razvoju vrhunskih in inovativnih izdelkov.

Image by Vishnu Mohanan

Si želite uspešne

zgodbe z nami?

bottom of page