top of page
MMD_0173.jpg

Moja kariera na področju elektronike sega v osemdeseta leta, ko sem bil zaposlen v podjetju IMP Avtomatika. Tam sem bil odgovoren za razvoj in komercialo novih izdelkov. V tem obdobju sem tudi dobil priznanje za razvoj koračnega motorja. Vendar sem si pri svojem delu vedno želel proste roke pri odločanju, ni mi manjkalo poguma in idej, in vse to je botrovalo odločitvi za samostojno podjetniško pot.

Začetki podjetja MI Elektronika segajo v leto 1986, najprej kot popoldanska obrt, ki je hitro prerasla v podjetje. Uradno sem podjetje ustanovil leta 1988 na lokaciji Brezovica. Rast podjetja v zadnjem desetletju, pa je zahtevala selitev v večjo in moderno poslovno stavbo, ki sem jo zgradil na lokaciji Logatec.

Zgodba lastnika MI Elektronike,
Ignaca Mertika

2014

Gazela osrednje slovenije

2021

Širitev podjetja

2024

Pripojitev razvojnega
podjetja

1988

Ustanovitev podjetja

2019

Bronasta gazela

2022

Odprtje nove lokacije
v Logatcu

2021

Širitev podjetja

1988

Ustanovitev podjetja

2014

Gazela osrednje
Slovenije

2019

Bronasta gazela

2022

Odprtje nove lokacije v Logatcu

2024

Pripojitev razvojnega
podjetja

Mi_Elektronika_100.jpg

Vizija 2030

V našem genetskem zapisu je, da zagotavljamo rast vsakega kupca in izpolnjujemo pričakovanja vsakega končnega uporabnika. Spodbujamo predanost svojih zaposlenih in jim omogočamo, da samostojno sprejemajo odločitve, delujejo odgovorno, tako interno kot eksterno, in v sožitju z okoljem v katerem delujemo. Naši cilji so ambiciozni biti med TOP 5 proizvajalci v Sloveniji, se širiti v tujino in podvojiti trenutno letno realizacijo. Veseli nas, da lahko to dosežemo z obstoječimi kupci in vsemi priložnostmi, ki jih trenutno zaznavamo oz. se bodo ponudile v prihodnjem 3-letnem obdobju. Z avtomatizacijo in naprednim strojnim parkom želimo povečati našo konkurenčnost in poslovno uspešnost, kar se bo odražalo v zadovoljstvu naših kupcev, partnerjev in motiviralo zaposlene.

 

MI Elektronika vrednote predstavljajo naš pristop do kupca, naš odnos do partnerja in našo željo po izpolnitvi pričakovanj vseh sodelujočih v procesu ustvarjanja novega produkta.

Naša zaveza k odgovornemu poslovanju je globoko zakoreninjena v naši korporativni kulturi. To pomeni, da smo predani etičnemu vedenju, trajnostnim praksam in družbeni odgovornosti. Razumemo vpliv naših dejanj na okolje, skupnost in gospodarstvo ter si prizadevamo za ustvarjanje pozitivnega vpliva skozi naše poslovne odločitve in iniciative.

ODGOVORNOST

Naše podjetje močno verjame v moč sodelovanja, kar se odraža v načinu, kako se povezujemo znotraj ekip in s partnerji ter strankami. Prepričani smo, da je skozi sinergijo idej in skupnih prizadevanj mogoče doseči izjemne inovacije in ustvariti rešitve, ki presegajo tradicionalne okvirje. Ta pristop ne samo spodbuja ustvarjalnost in rast, ampak tudi ustvarja trdne temelje za trajnostne in uspešne poslovne odnose.

SODELOVANJE

V hitro spreminjajočem se poslovnem okolju je fleksibilnost ključna za uspeh. Naše podjetje se prilagaja spremembam in izzivom s proaktivnim pristopom in sposobnostjo hitrega prilagajanja. Bodisi da gre za prilagoditev proizvodnih linij, prilagojene rešitve za stranke ali sprejemanje novih tehnologij, naša fleksibilnost nam omogoča, da smo vedno korak pred konkurenco in zadovoljimo potrebe naših strank na najboljši možen način.

FLEKSIBILNOST

Kakovost je v središču vsega, kar počnemo. Od začetne zasnove do končne izvedbe vsakega projekta, naš cilj je zagotoviti izjemno kakovost, ki presega industrijske standarde. To dosežemo z natančnim nadzorom procesov, uporabo najboljših materialov in nenehnim vlaganjem v usposabljanje naših zaposlenih. Naša predanost k odličnosti zagotavlja, da so naši izdelki in storitve vedno sinonim za zanesljivost in trajnost.

KAKOVOST

Naša vizija je usmerjena v prihodnost, kjer sodelovanje igra ključno vlogo pri oblikovanju trajnostnih in inovativnih rešitev. Verjamemo, da je s skupnimi močmi mogoče premagati celo največje izzive in ustvariti boljši jutri. Ta pristop nas vodi pri razvoju novih tehnologij, odprtosti za nove ideje in gradnji partnerstev, ki temeljijo na medsebojnem zaupanju in skupnih ciljih.

ZANESLJIVOST

Zanesljivost je temelj, na katerem gradimo odnos z našimi strankami in partnerji. To pomeni, da so naši izdelki in storitve vedno najvišje kakovosti, dostavljeni pravočasno in v skladu s specifikacijami. Naše stranke vedo, da se lahko zanesejo na nas za dosledno učinkovitost in podporo, ki jo potrebujejo za uspeh svojih projektov.

PRIHODNOST IN OSREDOTOČENOST NA REZULTATE
Image by Vishnu Mohanan

Si želite uspešne

zgodbe z nami?

MMD_0173.jpg
bottom of page