top of page
Screenshot_46 (1)_edited.jpg

Zanesljivost tehnologije

V okviru naših storitev THT (Through-Hole Technology) združujemo tradicionalne veščine z najnovejšimi inovacijami v proizvodnih procesih, da zagotovimo najvišjo možno kakovost za tiskana vezja. Ta tehnologija je bila dolgo časa industrijski standard in še vedno predstavlja ključno komponento v številnih elektronskih izdelkih, še posebej tam, kjer so potrebne robustne električne povezave in visoka mehanska trdnost. Naša proizvodna linija za THT je opremljena s sodobnimi avtomatiziranimi stroji, ki omogočajo precizno vstavljanje komponent skozi odprtine tiskanega vezja in zagotavljajo visoko kakovostno spajkanje.

Vizualna kontrola in natančnost izdelave

ROČNO IN AVTOMATIZIRANO POLAGANJE

Pri nas izdelujemo elektronska vezja z ročnim in avtomatiziranim načinom vstavljanja THT komponent za kasnejše valovno ali selektivno spajkanje, kjer se z izbranim postopkom prilagodimo specifiki vezja oz. zahtevam stranke. Zagotavljamo, da so komponente pravilno vstavljene in zataljene, kar daje izdelkom potrebno trdnost in dolgotrajnost.  

Napredni postopki spajkanja

VISOKOKAKOVOSTNO SELEKTIVNO SPAJKANJE

Naša tehnologija spajkanja THT komponent je dopolnjena z naprednimi procesi valjnega in selektivnega spajkanja, ki omogočajo natančno in enakomerno spajkanje na vsakem spoju. To zagotavlja, da so vse električne povezave močne in zanesljive, kar je še posebej pomembno v aplikacijah, ki zahtevajo visoko vzdržljivost in dolgotrajno zanesljivost.

Tehnološka ustreznost zagotavlja napredek

Tehnologija je pri nas vedno na prvem mestu, zato imamo v našem strojnem parku tako stroj za dimenzijsko predpripravo THT komponent Polyver NCG, kot stroje za spajkanje proizvajalca ERSA, ki nam omogočajo valovno in selektivno spajkanje. Na ta način lahko izpolnimo še tako visoka pričakovanja in ustrežemo željam strank po njim specifični in kakovostni izdelavi elektronskega vezja. 

Valovno spajkanje je postopek masivnega spajkanja kjer se vezje popelje preko posode s staljeno spajko v kateri črpalka povzroči dviganje spajke, ki je videti kot stoječi val. Ko pride vezje v stik s tem valom se komponente prispajkajo na ploščo. Valovno spajkanje se dandanes uporablja za naprave z veliko močjo in priključki z velikim številom nogic.

Image by Vishnu Mohanan

Si želite uspešne

zgodbe z nami?

bottom of page